lördag 14 augusti 2010

Drake v.2 och så lite bröllopsgrejer!

Nu har jag fixat klart min del av min systers placeringskort samt omslag till festhäften. Jag hoppas att hon blir nöjd. det är hon själv som valt ut papper och stämpel och så jag som satt i hop det. Riktigt teamwork!


Jag vill alltid göra sådana här saker men glömmer ofta bort att det är en sak att göra 3 eller 5 st ex och en helt annan att göra 60st.  Lätt att tröttna på att knyta rosetter och sätta stämpeln på rätt plats. :-)
Tanken är att det skall tillkomma ett eller två veteax bakom bandet, men det kanske inte behövs? Jaja, lillsyrran får bestämma det själv.

Jag har också snart avslutat mitt andra försök till drake. Lite mer lik originalet tycker jag nog. Känner mig riktigt nöjd.


Nu ska jag bara fixa någon form av kam längs ryggen. Har inte bestämt färg och form ännu så vi får se.
Ha en riktigt fin helg!

Kramkram

3 kommentarer:

  1. O va fint de blev. Är säker på att din syster blir jätte nöjd. Kram

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Ensamma mamman. =) Du frågade om vad jag har använt för action. Jag tror att det var Totally Rads Lux eller poolparty action. Fast sen har jag gått in och ändrat en massa. I princip så ljusade jag upp bilden och sen gick ja in på hue saturation och gjorde den blå tonen lite mer turkos. thats it.

    SvaraRadera
  3. Kanonfina - och vilken ljuvligt söt drake! :D

    SvaraRadera