måndag 19 juli 2010

Hem ljuva hem!

Åh, jag har verkligen haft en fantastisk första semestervecka. Sol och regn, glass och salta bad varje dag. Massor av tid med familj och otroligt god mat. Det kunde inte startat bättre och nu har jag dessutom 4 veckor ledigt kvar. Lyxlyx!


Jag har verkligen inte varit särskilt bloggaktiv denna veckan, men jag har fotat desto mer. Har massor av roliga bilder att ta mig an så småningom. Lite minipyssel har det blivit. Jag och N fick för oss att knåpa i hop en liten tecknad film på hennes egna teckningar. Inte helt klar ännu, men det var himla kul att prova på det med de medel som fanns tillgängliga. Dvs, min Eos 400D, ett stativ, powerpoint och lite fantasi.

Nu är vi hemma och jag tror att hela familjen njuter av det också. det är skönt med sin egen säng och sina egna saker.

Kramkram

2 kommentarer:

  1. hej hej. =) Ja visst är det skönt att vara lite ledig. Är det i grundsund du bor? Du känner inte fam Roysson. Jag är arbetskamrat med Malin om du möjligen skulle veta vem det är.. är även vän med Märta kvarneberg. Hon har en syster som heter Astrid tror jag. Hon kommer också från Grundsund. Fast det kanske var i Grundsund du var på sem. =)
    Så himla fin din LO var som du visade tidigare. Den som var lite mer romantisk =) supersnygg. kram på dig

    SvaraRadera
  2. Ååååh, så ljuvligt det ser ut!!

    SvaraRadera