söndag 14 november 2010

Tårta och scrap


Så här blev tårtan tillslut. Jag är rätt nöjd, men jag misslyckades lite med fyllningen. Tror jag missade ngt moment. Men det blir nog bättre nästa gång. Min man tyckte om tårtan och det är ju poängen. :-)


Lyckades få till ett bidrag till till Magdas scrapfeber. Här skulle man göra tre alster av samma material. Ett stort, ett lite mindre och ett litet.

Hejhej!

11 kommentarer:

 1. Det är första gången jag hittat hit. Så mycket fint du har i din blogg. Tårtan och alstren i det här inlägget är alla jättefina!
  kram Annika

  SvaraRadera
 2. hej hej! Tårtan blev jättefin! Häftigt med de stora hjärtana och texten i mitten :) Å det andra jättefint också, som vanligt! kram :)

  SvaraRadera
 3. Superfina bidrag till scrapfebern!

  SvaraRadera
 4. Åh tack för dina fina ord! ♥

  Vilken underbar blogg du har och va pysslig du är! LJuvlig tårta och ljuvliga scrappade alster! :) Kram Emmeli

  SvaraRadera
 5. ;MMM Tårtan ser så god ut! Kram

  SvaraRadera
 6. Men så fiin tårta. Den måste han verkligen ha blivit nöjd med. =) Kul att du håller på att göra e filt. Den blir nog jättefin. färgerna är superfina tillsammans. Såg att ni vart iväg till grundsund. =) Jag älskar skaftö. det är så himla fint där. Malin.. Roysson.. min jobbarkompis är därifrån så jag hör lite snack om grundsund då och då. =) Kram

  SvaraRadera
 7. Å vilken fantastisk blogg med massa roligt att titta på! Så glad att jag hittat hit - jag kommer absolut komma tillbaka! :-)

  SvaraRadera
 8. Wow vilken tårta! Det ser ju ut som en köpe-kaka :o)

  SvaraRadera
 9. Vilken tårta!!!! hos dej skulle man varit i söndags.....och helt fantastiska alster du skapat. Skitsnyggt! ( får man säga så?)

  SvaraRadera
 10. Genomgående fina saker du skapar och visar i din blogg.

  SvaraRadera